Home Home Home
         Integritate > Informatii media

Anunt selecţie experţi (08.03.2013)
Anunt prelungire selectie experti
Lista finala selectie experti
Erata lista finala-selectie experti
Anunt privind anularea procedurii de selectie a formatorilor necesari proiectului " Buna Guvernare prin integritate si responsabilitate in sistemul de sanatate romanesc "
Anunt selectie formatori si expert iulie 2013
Anunt
Anunt publicare selectie formatori castigatori 02.09.2013- 1
Anunt publicare selectie formatori castigatori 02.09.2013
Anunt termeni de referinta formatori proiect "Buna Guvernare prin integritate si responsabilitate in sistemul de sanatate romanesc"
Completare anunt selectie formatori
Anunt lista formatori calificați și lista subcriteriilor de evaluare. proiect „Bună Guvernare prin Integritate și Responsabilitate în Sistemul de Sănătate Românesc”
Anunt selecție formatori. proiect „Bună Guvernare prin Integritate și Responsabilitate în Sistemul de Sănătate Românesc”
Anunt prelungire termen selecție formator, proiect „Bună Guvernare prin Integritate și Responsabilitate în Sistemul de Sănătate Românesc”
Anunț listă formatorilor calificați și lista subcriteriilor de evaluare, proiect „Bună Guvernare prin Integritate și Responsabilitate în Sistemul de Sănătate Românesc”

Anunț selecție formatori

Anunț de prelungire a termenului pentru selecția formatorilor

Comunicat de presa 19.03.2015

Comunicat de presa registru asociatii pacienti

Lista formatorilor calificati "Buna Guvernare prin integritate si responsabilitate in sistemul de sanatate romanesc"
Prelungirea termenului privind inscrierea asociatiilor de pacienti. "Buna Guvernare prin integritate si responsabilitate in sistemul de sanatate romanesc"Copyright © 2010 - Ministerul Sănătății. Toate drepturile rezervate